Swarovski ATS Teleskoper

Swarovski´s serie af ATS/STS teleskoper tilbyder alle de funktioner, som man kan ønske sig af et godt teleskop. Swarovski ATS HD er med sit gennemtestede letvægtsdesign og højtydende HD-optik perfekt til observation af fugle og dyreliv, og tages let med på eventyr i naturen. motivet bringes helt tæt på. Swarovsi ATS/STS er blandt de letteste teleskoper i verden. Swarovski ATS HD er kendetegnet ved sin høje billedkvalitet med enestående kant-til-kant skarphed og farvekorrekthed.

4 varer

pr. side
Faldende orden
 1. SWAROVSKI 25-50x Okular ATS/ATM/STS/STM
  SWAROVSKI 25-50x Okular ATS/ATM/STS/STM
  DKK  4.700,00
  Indlæser lager...
 2. SWAROVSKI 20-60x Okular ATS/ATM/STS/STM
  SWAROVSKI 20-60x Okular ATS/ATM/STS/STM
  DKK  4.000,00
  Indlæser lager...
 3. SWAROVSKI ATS 65mm HD Objektiv
  SWAROVSKI ATS 65mm HD Objektiv
  DKK  11.400,00
  Indlæser lager...
 4. SWAROVSKI ATS 80mm HD Objektiv
  SWAROVSKI ATS 80mm HD Objektiv
  DKK  16.200,00
  Indlæser lager...

4 varer

pr. side
Faldende orden

I Swarovski ATS/STS serien kan du vælge mellem det vinklede ATS eller det lige STS teleskop, og mellem to forskellige objektivstørrelser på enten 65mm eller 80mm. Swarovski ATS/STS HD teleskoperne er udstyret med HD-glas i høj kvalitet, og er kompatible med de to tilgængelige okularer 25-50xW og 20-60xS, der tilkøbes separat. Swarovski ATS/STS teleskoperne er lavet af aluminiumslegering med en slidstærk udvendig gummiarmering, der sikrer god beskyttelse og håndtering under brug. Swarovski teleskoperne er nitrogengasfyldte, hvilket gør dem vandtætte ned til 4m og afhjælper tildugning under brug i krævende miljøer.

 

ATS HD teleskopet er det mest anvendte, da det vinklede design giver mere alsidighed, når der observeres højt som lavt i terrænet. Scanner du oftest områder i lige linjer kan den lige STS design dog være at foretrække. Ved diigiscoping med tilslutning af spejlreflekskamera/systemkamera, kan Swarovski STS systemet desuden være lettere at styre og balancere med bedre billeder til følge.

 

De to ATS/STS HD objektiver på henholdsvis 65m og 80mm leverer optisk den samme kvalitet. Det større 80mm objektiv har dog fordelen af et højere lysindtag og en større udgangspupil, hvilket sikrer bedre performance under dårlige lysforhold, og når der observeres i de store forstørrelsesgrader. Swarovski ATS/STS 65mm objektivet har dog fordelen af sit ekstremt kompakte format, der gør det lettere at have med på lange dage ude i naturen. Med en nærgrænse på kun 3 meter, kan der desuden observeres fugle og andet dyreliv på korte afstande.

 

Til Swarovski ATS/STS teleskoperne kan der vælges mellem de to okularer 25-50x W og 20-60x.Ønsker du så meget forstørrelse som muligt er det okularet med 20-60x, der er at foretrække. 25-50x W har mindre forstørrelse, men til gengæld fordelen af et bredere synsfelt gennem hele zoom-området. Disse faktorer giver dig et større overblik og mere behagelige observationer, når du søger efter spændende motiver med dit Swarovski ATS/STS teleskop.

Viser butikker tættest på