Celestron X-CEL LX 5mm Okular

Varenr.
105953

Celestron X-CEL LX 5mm okularet har et tilsyneladende synsfelt på 60º, og er perfekt til observationer af Månen og solsystemets planeter. Alle okularer i X-CEL LX-serien er parfokale, og har en øjenafstand på 16mm for let og behagelig brug med din stjernekikkert.   

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  949,00
På lager i butikken
Celestron X-CEL LX 5mm Okular er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Celestron X-Cel LX 5mm okularet har et tilsyneladende synsfelt på 60º, hvilket gør det perfekt til observation af Månen, planeterne og et væld af objekter i det ydre rum. Celestron X-Cel LX 5mm okularet er konstrueret med seks optiske elementer, der alle er behandlet med høj-transmissions multilagscoating, som giver skarpe og klare billeder, når du skal observere nattehimlen med din stjernekikkert. Celestron okularets feltstop er udstyret med sorte kanter for at give øget kontrast, og alle syv X-Cel LX okularer i serien har en øjeafstand på 16mm, der gør dine observationer lettere og mere behagelige. Celestron X-Cel LX 5mm okularet er parfokalt, hvilket betyder at du kan skifte okularet, med et andet fra X-Cel serien under observation med kun lidt eller ingen ekstra fokusering.

X-Cel LX okularet er lavet i sort anodiseret aluminium, og pop up-øjestykkerne gør det nemt at justere højden individuelt til dine øjne. Drej dem den ene vej for at gøre dem længere, så du undgår mørke skyggefelter i synsfeltet, og den anden vej for at skubbe dem ind, hvilket vil være nødvendigt ved brug af briller, for at udnytte synsfeltet bedst muligt. Et gummigreb rundt om okularets midte sørger for sikker håndtering, selv når det er fugtigt, eller når man bærer handsker. 1,25" cylinderen er gevindskåret, så der kan benyttes filter.

Generelle egenskaber:

> X-Cel LX-serien er optimeret til observation af planeterne, og giver et 60º synsfelt gennem et fuldt multi-coated optisk system med seks elementer.
> Pop op-gummi-øjestykker gør det behageligt at bruge. Gør dem længere eller kortere med et enkelt drej.
> Gummigreb giver et godt greb, selv når du bærer handsker.
> Gevindskåret 1,25"okular, så der kan benyttes filter.

Teknisk info
SKU93421-CGL
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Viser butikker tættest på