Walther Chloe Metal Ramme Sølv 15x20 cm

Varenr.
WD-520-S

Walther Chloe metal ramme sølv, er en simpel sølvfarvet metalramme, denne ramme er i størrelsen 15x20 cm. Den simple afrundede metalprofil er 6 mm bred og har et flot skinnende sølv look.

Dag til dag levering.
Bestil før kl. 16 - sendes samme dag.

 

Vi sender med PostNord Danmark.

Til nærmeste posthus DKK 25,-
Til din valgte adresse DKK 50,-

DKK  190,00
Længere levering 2+ uger
Walther Chloe Metal Ramme Sølv 15x20 cm er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Walther Chloe metal ramme sølv, er en simpel sølvfarvet metalramme, denne ramme er i størrelsen 15x20 cm. Den simple afrundede metalprofil er 6 mm bred og har et flot skinnende sølv look.

Bagpappet er produceret af syrefrie materialer, så det indrammede billede ikke skades over tid. Den brede og afstivede fod på bagpappet betyder at rammen både kan stilles vertikalt og horisontalt. Walther Chloe er monteret med almindeligt glas.

Hvad med et passepartout til din Walther Chloe?

Et passepartout placeres mellem Walther Chloe rammens glas og det billede, du ønsker at sætte i aluminiumsrammen, hvilket giver mere dybde i billedet.

Et passepartout er et stykke syrefrit karton, der ligger mellem glas og billede/kunstværk i aluminiumsrammen, der har to funktioner: Første funktion er at give ekstra fokus og fremhæve billedet, anden funktion er at beskytte billedet, ved at tilføje lidt afstand mellem foto og glasset i aluminiumsrammen, der beskytter billedet mod de ydre temperatursvingninger, som glas overfører meget let. Luft fungerer som et isolerende lag, der samtidig giver dig bedre udsyn til motivet.

Passepartout kan fås i forskellige former, så de passer til forskellige typer af billeder. Et ovalt passepartout kan være rigtig flot til f.eks. et portræt, hvor et kvadratisk eller rektangulært passepartout ofte vil passe bedre til et landskabsbillede.

Det sorte passepartout er velegnet til at skabe kontrast til lysere billeder eller rammeprofiler. Et sort passepartout giver en højere kontrast til billedet, så billedet ofte ser skarpere ud i forhold til hvad det er.

Det hvide passepartout er velegnet til at skabe kontrast til mørkere billeder eller rammeprofiler. Vælger man et hvidt passepartout til en lysere aluminiumsramme, er passepartoutet med til at skabe noget mere opmærksomhed og fokus, på selve billedet. Et hvidt passepartout er et godt all-round passepartout, som ofte er velegnet til sort/hvid-billeder og motiver med markante farver.

Oftest tages skolefotos og portrætter med hvid baggrund, og det sorte passepartout vil bringe motivet i centrum. Vælger man et sort passepartout til en mørkere aluminiumsramme, er passepartoutet med til at skabe noget mere opmærksomhed og fokus, på selve billedet.

Passepartout fås til alle standard rammemål i både sort og hvid udgave.

Viser butikker tættest på