Milano Mørk Eg

En Milano træramme er perfekt til indramning af dine favoritbilleder af familien eller måske de bedste ferieminder. Billedrammen er en klassisk og simpel ubehandlet træramme med et naturligt look. Den mørke egetræs profil giver god kontrast til lyse billeder med neutrale farver, og har du hvide vægge skabes yderligere kontrast så blikket drages mod de indrammede billeder. Rammeprofilen er forholdsvis smal, og måler både 2cm i bredden og dybden. Alle vores Milano trærammer kommer med indbygget hvidt collage-passepartout med plads til 3, 4 eller 5 billeder. Med deres spartanske og moderne look passer collagerammerne ind i stort set alle typer af hjem. 

7 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Milano Mørk Eg 10x15cm x5 Vandret
  Milano Mørk Eg 10x15cm x5 Vandret
  DKK  299,00
  Indlæser lager...
 2. Milano Mørk Eg 10x10cm x4 Kvadratisk
  Milano Mørk Eg 10x10cm x4 Kvadratisk
  Tilbud DKK  100,00 Normalpris DKK  329,00
  Indlæser lager...
  Udsolgt
 3. Milano Mørk Eg 13x18cm x5 Lodret
  Milano Mørk Eg 13x18cm x5 Lodret
  DKK  349,00
  Indlæser lager...
 4. Milano Mørk Eg 13x18cm x5 Vandret
  Milano Mørk Eg 13x18cm x5 Vandret
  DKK  349,00
  Indlæser lager...
 5. Milano Mørk Eg 10x15cm x5 Vandret
  Milano Mørk Eg 10x15cm x5 Vandret
  DKK  299,00
  Indlæser lager...
 6. Milano Mørk Eg 10x15cm x3 Lodret
  Milano Mørk Eg 10x15cm x3 Lodret
  DKK  199,00
  Indlæser lager...
 7. Milano Mørk Eg 10x15cm x3 Vandret
  Milano Mørk Eg 10x15cm x3 Vandret
  DKK  199,00
  Indlæser lager...

7 varer

pr. side
Faldende orden

Vælger du en ramme i træ, er der her forskellige typer af trærammer, du skal tage stilling til om du kunne tænke dig en malet træramme, kunne være sort, hvid eller farvet, eller om du hellere vil have trærammens naturlige farve frem.

Her kan du også vælge mellem forskellige træsorter, der hver især passer til forskellige typer af billeder. Af trærammer har vi bl.a. Focus Rock, som er en smal træramme der fås i størrelser op til 40x50, både i eg og sort- eller hvidmalet. Trærammen er en meget alsidig ramme, der passer ind i de fleste hjem. Har du et billede i sarte eller let nedtonede farver, er en træramme ofte en god løsning, da trærammen med sin naturlige farver understøtter billedets udtryk.

Alle vores trærammer kommer med bagpap produceret i syrefrie materialer, så det indrammede billede ikke skades over tid, og langt de fleste trærammer kan både stå og ophænges på begge leder. Når du vælger din træramme, skal du også tage højde for om du ønsker en træramme med almindeligt glas eller en træramme med refleksfrit glas. Alle vores dansk producerede trærammer kommer med refleksfrit glas i høj kvalitet, der reducerer refleksioner fra lysindfald.

Et indrammet billede er en god måde at udsmykke og personliggøre dit hjem på, og med en flot træramme kan du fremvise dit foto, kunstværk eller din plakat på bedste vis. Om du skal have det store familiefoto over sofaen sat i en træramme, eller godt kunne tænke dig at få lavet en fotovæg med alle de bedste ferieminder, så kan du være sikker på vi har lige den træramme du skal bruge.

Udover de typiske trærammer, alurammer og plastikrammer har vi desuden sjove collagerammer, moderne akrylrammer, enkle klipsrammer og plakatrammer til børneværelset.

Med en flot træramme er du sikker på billedet, plakaten eller kunstværket holder og giver glæde i mange år.

Viser butikker tættest på