Vortex Viper

Med deres Viper HD II kikkerter har amerikanske Vortex skabt en kikkert-serie, der leverer høj kvalitet, i et prissegment hvor alle kan være med. Der findes 4 kikkert-modeller i Vortex Viper HD II serien:

Viper HD II 8x42 og 10x42 er hvad man vil betegne som kikkerter i normalstørrelse, og er perfekte til både jægeren, fuglekiggeren og almindelig brug.
Med en objektivdiameter på 42mm sikres et godt lysindtag til brug i almindelig daglys såvel som skumringstid.

Viper HD II 10x50 og 12x50 er for dem der ønsker et så stort lysindtag som muligt, og måske en smule mere forstørrelse. Med deres store objektivdiameter performer
disse Viper modeller optimalt under dårlige lysforhold. Ulempen er dog en højere vægt og større størrelse.
Vortex Viper HD II kikkerterne er dækket af Vortex VIP Warranty.

4 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Vortex Viper HD II 8x42
  Vortex Viper HD II 8x42
  DKK  4.495,00
  Indlæser lager...
 2. Vortex Viper HD II 10x42
  Vortex Viper HD II 10x42
  DKK  4.495,00
  Indlæser lager...
 3. Vortex Viper HD II 10x50
  Vortex Viper HD II 10x50
  DKK  4.995,00
  Indlæser lager...
 4. Vortex Viper HD II 12x50
  Vortex Viper HD II 12x50
  DKK  4.995,00
  Indlæser lager...

4 varer

pr. side
Faldende orden

Med deres Viper HD II kikkerter har amerikanske Vortex skabt en kikkert-serie, der leverer høj kvalitet, i et prissegment hvor alle kan være med. Den høje optiske kvalitet i Viper HD II kikkerterne sikres ved hjælp af deres High Density ED-glaselementer med ekstra lav farvespredning, der giver et billede med enestående kant-til-kant skarphed. For at sikre et lyst og klart billede uanset lysforhold,
er Viper HD II kikkerterne udstyret med Vortex egen XR-multicoatning, der hæver lystransmissionen og minimerer interne refleksioner. Med avancerede phase- og dieelektrisk coatning af tagprisme-systemet sikres det, at Viper HD II kikkerterne leverer et billede med høj opløsning og flotte naturtro farver.

 

Viper HD II kikkerterne er designet til det hårde outdoorliv, hvor særligt jægere og fuglekiggere stiller høje krav. Med en udvendig gummiarmering i høj kvalitet beskyttes kikkerten mod slag, stød og ridser, og sikrer samtidigt et sikkert og behageligt greb om kikkerten. Med o-ring forseglinger holdes vand og fugt ude af Viper HD II kikkerterne og argongas forhindrer at glasset dugger til ved hurtige temperaturskift.

Viser butikker tættest på