Steiner Skyhawk

Steiner´s serie af Skyhawk 4.0 kikkerter er tiltænkt naturinteresserede såsom fuglekiggere og jægere, og giver dig valget mellem fire forskellige kikkertmodeller. I de kompakte 32mm kikkerter holdes størrelse og vægt nede uden at der gås voldsomt på kompromis med lysindtaget, og kikkerterne er derfor velegnede, for dem der bevæger sig aktivt rundt, og tilbagelægger mange kilometer ude i det fri. Spenderer du meget tid med at observere i svagt lys og ved skumringstid, er de store Skyhawk 42mm modeller at foretrække, da deres højere lysindtag sikrer et bedre billede under vanskelige lysforhold.

4 varer

pr. side
Faldende orden
 1. kikkert-fuglekikkert-steiner-kikkert-steiner-skyhawk-4-0-10x42.png
  Steiner Skyhawk 4.0 10x42
  DKK  4.299,00
  Indlæser lager...
 2. kikkert-fuglekikkert-steiner-kikkert-steiner-skyhawk-4-0-8x42.png
  Steiner Skyhawk 4.0 8x42
  DKK  4.049,00
  Indlæser lager...
 3. kikkert-fuglekikkert-steiner-kikkert-steiner-skyhawk-4-0-10x32.png
  Steiner Skyhawk 4.0 10x32
  DKK  3.399,00
  Indlæser lager...
 4. kikkert-fuglekikkert-steiner-kikkert-steiner-skyhawk-4-0-8x32.png
  Steiner Skyhawk 4.0 8x32
  DKK  3.149,00
  Indlæser lager...

4 varer

pr. side
Faldende orden

Steiner Skyhwak 4.0 kikkerternes High-Contast-Optics leverer lyse og klare billeder med høj kontrast og levende farver. Det smarte Fast-Close-Focus betyder at du hurtig kan stille skarpt på dit motiv, da du selv kan indstille kikkertens fokus til forventede afstand på motivet, inden du tager Skyhawk-kikkerten op til øjnene. På kikkerternes fokushjul kan du sætte den forventede fokusafstand fra deres nærgrænse på 2 meter op til uendeligt.

 

Steiner er eksperter i at konstruere robuste og holdbare kikkerter, og Skyhawk 4.0 serien er ingen undtagelse. Den slidstærke gummiarmering med rillede fordybninger til fingrene sikrer et fænomenalt greb, og beskytter desuden kikkerten, når du er pa farten i naturen. De justerbare øjestykker er produceret af hudvenligt silikone, og har sidelys-beskyttelse der kan flippes op og ned alt efter behov.

 

For at sikre perfekt performance uanset vejrforhold, er Skyhawk kikkerterne påfyldt nitrogengas, hvilket gør dem vandtætte og funktionsdygtige i temperaturer fra -20 °C til 70 °C.

 

Steiner Skyhawk 4.0 kikkerterne er dækket af 10 års garanti.

Viser butikker tættest på